Руска ракета е свалила самолета от Малайзия

Понеже мнозина недоволстват, че експертният доклад, а сега и този на наказателното разследване за свалянето на самолета от полет #MH17не били станали по-бързо, ще ви кажа каква работа са свършили екипите от учени, а след това и от следователи и прокурори. Холандия направи всичко, както трябва. Създаде международен екип от експерти, които проучиха всичко. Докладът се забави, защото експертите нямаха възможност да работят на спокойствие на мястото на катастрофата. По принцип, когато екипите от специалисти се допуснат на мястото на самолетната катастрофа (независимо къде и по какви причини е станала), те събират всички отломки, правят реконструкция и до 3-4 месеца обявяват причините за катастрофата. Този път екипите работеха в трудни условия- практически на бойното поле. Това забави заключенията им. След като бяха прибрани телата на загиналите и самолетните части, бяха разгледани и проучени десетки контейнера с 1 448 части от самолета, бяха проследени 5 милиарда интернет страници, половин милион видео и фотоматериал са проучени и бяха изслушани над 200 свидетели. 60 екипа са изпратени в различни страни. Как си я представяте по-експедитивно цялата тази огромна работа?
В крайна сметка доказателствата са безспорни. Ракетата Бук е произведена в Русия (знае се серията и номерът по намерените парчета от ракетата). Знае се (пак по намерените в телата на пилотите осколки), че е нова ракета, произведена в последните години, а не преди 15 години да речем и продадена на Украйна, (каквито версии Русия се опитваше да пробута). Знае се, че е дошла от Русия, преминавайки нелегално държавната граница на Украйна, че се е върнала обратно в Русия след нападението. Пак казвам: по намерените в телата на пилотите шрапнели се идентифицира точно каква ракета е (какъв сериен номер и кога, къде е произведена).
Бяха излъчени записаните от сателит разговори между руските терористи (между бойния екипаж на Бук и водещия ги офицер, намиращ се в Русия) и бяха излъчени сателитни снимки на придвижването на ракетата Бук от Русия в Украйна до мястото на изстрелването на ракетата и обратно в Русия.
Така че Русия, която смени 100 версии и се оплете като пате в кълчища може да си сее смехотворните и жалки лъжи само за пред впиянчено население и алкохолизирани тъпаци, загубили мозъчните си клетки.

 

Даниела Горчева – Фейсбук профил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme