Радан Кънев изригна в социалната мрежа срещу Бойко Борисов

Г-н Boyko Borissov много се обърка, и почти изличи шансовете да получи подкрепа от десни избиратели (независимо на кой тур). Подчертавам – избиратели, а не партийни лидери…

traicho-debat_btv

Познавам старите седесари. Те са хора, обединени от съпротивата срещу опитите на властта да пречупи гръбнака на свободния човек.

Познавам и наборите си – тези, които помним рекета и мутрите от 90-те, никога няма да позволим той да се върне. Днес ражданите през 70-те и 80-те са гръбнака на българския бизнес. И той няма отново да се прегъне пред рекетьори.

Познавам и младите българи. Те поне са израсли свободни, в свободна Европа. Те предпочитат дори емиграцията пред съобразяването с местни обръчи и дерибеи. Те няма да допуснат да бъдат върнати в ХХ век…

Опитът властта да бъде упражнявана с натиск, рекет и заплахи е признак на слабост, която ще бъде тежко наказана от избирателите.

Българската десница никога не може да бъде съучастник в такъв натиск. Тя е общност на свободни хора, които имат силата да сложат граници на всяка комунистическа власт. Това изисква смела съдебна реформа, силни национални институции и достойно партньорство в общностите на свободния свят – Европа и НАТО.

И българската десница има кандидат, който няма да се огъне и да предаде тези ценности, традиции и цели. Нито през кампанията, нито в президентския кабинет.

Източник – фейсбук профил

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme