Методи Андреев скандализира: Комунизмът е “дете” на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд

Методи Андреев скандализира:  Комунизмът е "дете" на илюминатите-комунисти, предвождани от Ротшилд

Ротшилд финансира комунистическата революция, отсича Андреев

Когато се създава комунистическата държава в Русия, властта иска да я облече в някакъв символ. Колебаят се между два – петолъчката и свастиката. И двете са много древни символи. Надделява обаче петолъчката на Лев Троцки по желание на Ротшилд, който финансира комунистическата революция. Тя символизира петимата синове на Ротшилд. Това няма как да има нещо общо със звездата на ЦСКА. Тези неща са достъпни в интернет, нека младите ги четат. Такъв отговор даде Методи Андреев в интервю за “7 дни спорт” на въпрос емблемата на ЦСКА може ли да докара неприятности и глоби на различните армейски отбори след приетия закон.

BNews припомня, тези дни Методи Андреев от ГЕРБ, Мартин Димитров, Вили Лилков и Петър Славов от Реформаторския блок внесоха в деловодството на парламента “Законопроект за изменение и допълнение на Закона за обявяване на комунистическия режим в България за престъпен”. Те предлагат всички символи, лозунги, фотоси, знаци и всякакви предмети, създадени през комунистическия режим с цел неговата възхвала, да бъдат премахнати.

По думите му основната цел на закона е комунизмът да се изучава от младите, да знаят какво е било по време на онзи режим. Защото сега някакви хора, дори кметове, държат горди портрети на Георги Димитров, на Димитър Благоев, Тодор Живков или Сталин, подчерта Андреев.  Той е категоричен, че не може през 2016 година да има паметник на Светската армия у нас.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme