Как една Снежанка ярко символизира тъжната истина, че „българската“ „журналистика“ е здраво пропита с хибридчици на Москва

Чували ли сте за известен български журналист на име Снежана Тодорова? Не сте, нали? Също не сте чели неин разследващ материал за наболяла тема. Няма и да прочетете.

Снежана не пише за такива неща, защото Снежана е хибридчик в пропагандната война. Снежана е шеф на Съюза на българските журналисти. Избрана е съвсем легитимно и за разлика от миналото си на агент към 6-то, когато е писала доноси за колеги, сега пише основно статийки за възхвала на Россия и очерняща България и ЕС.

Вчера Снежана, а.к.а. агент „Виолета“ е дала интервю за руската РИА-Новости, в което осъжда резолюцията на ЕС относно руските средства за масова дезинформация. Цитат : Я считаю, что принятая Европарламентом резолюция о противодействии российским СМИ является грубейшим нарушением прав человека, общества и журналистов. Запрет российским СМИ на вещание в других странах является лучшим доказательством силы российских коллег, чья работа очень успешна, и это вызывает недовольство и страх у тех, кто боится иной точки зрения“. Цялата статия – тук.

Снежана Тодорова е родена в София, завършила е руски език и литература в Ленинградския университет. Там се запознава с  Александър Федотов, с който сключва брак.

В Съюза на българските журналисти Снежана Тодорова работи от 1979 г. Била е завеждащ на международния отдел на съюза, а от 1998 г. до 2002 г. е била секретар по синдикалните и социалните въпроси. От 2002 г. е главен секретар на СБЖ, а през март тази година тя зае най-високия пост – председател на Управителния съвет. Знаем много добре, че в соца, СБЖ беше една казионна организация, чиято задача беше да награждава с облаги прислужните и да наказва неудобните журналисти и медии. Тази робска атмосфера на СБЖ се оказва благоприятна за такива като Снежана.

snezhana-sbzh

 

БИВОЛ:

„Снежанка Тодорова – Федотова е известна с агентурното си име от Шесто на ДС „Виолета“. /факсимиле/ Колежката е била вербувана от о.р. Ангел Димитров и е осъществявала дейност по линия на зловещата политическа полиция – Шесто управление на ДС, Първи отдел, който следи художествено-творческата, научната интелигенция и средствата за масова информация. Особено показателно е, че веднага след 10-ти ноември 1989 г. е била издадена заповед за пълно унищожение на агентурното работно и лично досие на аг. Виолета, както и всички данни за дейността от всички картотеки на МВР. Това е симптоматично за най-ценните за ДС кадри и тяхното бъдещо интегриране при новите условия. Почти всички агенти от този калибър заеха ключови позиции в българските медии и обществено-политически живот през последните 25 г. до днес.

Нейното издигане до поста е скандално. Като шеф на СБЖ тя управлява имоти за милиони. Пълното разследване на БИВОЛ тук.

Един бегъл поглед върху профила на Снежана Тодорова във Фейсбук, дава още по- детайлна представа за тази жена.  Статуси основно на руски език, цветенца, чайници, православие, туризъм по руски земи, мудрости руские, снимки с казаци пред ПСА и т.н. Тази руска любов си има обяснение и той се казва Александър Федотов-съпруг на другарката, преподавател в СУ и тоже хибридчик, работещ основно по темите за Евразийство, монголоидство и т. н. азиатски връзки. Любовта към руското води Снежана и до национално движение „Русофили“, тя е член на националният им съвет , тоест не е средностатистически български русофил страдащот липсата на социалистическо общество носталгиращ по Бай Тошо и СССР.  Виж тук.

И така, гледаме снежанка, а то – пипало на Москва. Подмолно, с прислугване, подло тази Снежанка се издига до шеф на СБЖ без никога да е била журналист, а само един робополепен сив, невзрачен слуга на Москва, който днес се дере в хора на руската пропаганда, оплюва България и величае Россия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme