Лидерът на ДСБ Радан Кънев за позицията на “Да, Бъгария”

В своя профил във Фейсбук лидерът на ДСБ г-н Радан Кънев написа следното:

“Очаквах смелост, зрялост и решителност от всички политически съратници за обща битка за радикална съдебна реформа и изкореняване на корупцията. Научих от медиите, че Христо и групата около него отказват да се включат в тази битка заедно с нас. Всеки сам решава докъде му стигат силите. Желая успех.

Днес обаче има нужда от смелост и решителност. Нова Република вече започна битка – битката е тук и сега. Не е някъде в неясното бъдеще, когато пораснем. Битката е за незабавна промяна, за безусловна капитулация на мафията, за свободна икономика. Битката е тежка, а противниците са мощни и дебели.

Много от основателите на „Да, България“ са наши политически приятели и осъзнават много добре, че нямаме време. Ако не влезем в бой днес и се скрием в суетата си, утре противниците на България ще са още по-мощни и още по-охранени. А животът на сънародниците ни – още по-труден и без перспектива.

Нова Република влезе смело в битката – тя не е само с мафията. Битката е и за Нова Република, нова икономика и нова надежда за нацията ни.
Надежда, която се ражда от смелостта.

Няма да кажа нищо повече по темата, нямаме време да се занимаваме с разговор, който не засяга нуждите и болките на хората. Надявам се всички в Нова Република и ДСБ да проявим такт и зрялост.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme