Днес “Да, България приключи” – Борис Марков, СДС Бургас

Обявената позиция на “Да, България” да се яви на извънредните избори самостоятелно или като коалиция с нейното име предизвика оправдан интерес и с  не еднозначни реакции от хората с десни ценности. Публикуваме мнението на г-н Борис Марков – СДС Бургас със специалното му съгласие и без никаква редакторска намеса:

“Това, което направи Радан Кънев за Христо Иванов е най-скъпата и трудна политическа подкрепа, която един политик може да даде на друг. Да излезеш от управляваща коалиция заедно с цялата ти партия, за да подкрепиш чисто принципно колега, който е сам, без партия зад гърба, е най-най-най трудната подкрепа, която може да даде един лидер. Нито казвам дали Радан е бил прав, нито че е сгрешил. Но даде най-многото си.
Каквито ще принципни аргументи имайте, колкото искате си го мразете Радан, но тази игра има някакви правила и принципи. Като ги погазите, грам не заслужавате да ви се вярва.
Ако не сте разбрали, да ви кажа. Днес “Да, България приключи”!Който има някакви надежди още, само ще го боли повече.
Грам, нищо, ама абсолютно нищо не разбирате от политика. Ама не можете да допуснете колко сте зелени за това, което сте се захванали. Съвсем, съвсем добронамерено ви го казвам. Аз си имам партия и ще си остана неин член до края. Независимо дали ще умре грозно, ще възкръсне, ще ме накара да се гордея, или ще ме накара да се срамувам. Ей това е разликата между СДС и останалите. Сигурен съм, че и в ДСБ има много хора като нас. Оттечката трябва да се остави да оттече…”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme