Христо Иванов (Да, България): Пеевски и Бареков ни удрят

Очевидно сме доста неудобни и наблюдаваме една имунна реакция на българската политическа система срещу ”Да, България”. Това съобщи в интервю за предаването ”Неделя 150” на програма ”Хоризонт” Христо Иванов, лидер на партията:

Жалбите са напълно юридически неоснователни от наша гледна точка. Имаме доверие, че съдът ще се произнесе съответно закона, така че не изпитваме никакво особено безпокойство.

Иванов отхвърли твърдението, че тези жалби са инициирани от “Да, България“, за да може да се говори почти постоянно за партията:

“Да, България” има достатъчно теми, които да предложи, има достатъчно присъствие, за да се занимава с подобни неща. Има и други атаки към нас. Не спира медийната война срещу нас от страна на господин Пеевски. Господин Бареков също е посветил изцяло своето политическо битие в последните месеци на това да ни атакува с всякакви жалби и паралелни мероприятия, които имитират това, което ние правим, така че от цялостния контекст е напълно ясно, че “Да, България“ е доста неудобна за останалите партии.

Коалиция “Да, България” са хората, които произвеждат продукти, и предприемачите, добави още Христо Иванов. Акцент в програмата на коалицията ще бъде и създаването на връзка между образованието и пазара на труда, както и административна реформа чрез въвеждане на електронното управление. Христо Иванов увери, че партията няма да бъде зависима от нито един конкретен финансов източник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme