Петър Славов – водач на листата на Нова република за избирателния район

По предложение на областните структури на ДСБ в Старозагорска област, водач на листата на Нова Република за избирателния район е г-н Петър Славов – депутат в 43-то НС от Гражданския съвет.

Двамата с проф.Вили Лилков бяха гости на областното събрание на ДСБ. Проф. Лилков представи г-н Славов пред членовете и гостите на събранието: “Един от най-активните депутати, член с Мартин Димитров в “Група за натиск”, внесли най- много законопроектия и питания към министрите в НС. Звършил е “Право” в СУ, женен с една дъщеря.”

Специално за сайта “Зарата” Петър Славов сподели:

“Аз имам санитимент към Стара Загора. От тук е моят дядо – юристът Иван Койчев и като дете съм играл по улиците на града. В Стара Загора имам много приятели и се радвам, че демократичната общност ме е припознала за свой депутат. Много често ме питат защо напуснахме с колегите от ДСБ и ГС формата Реформаторски блок и отговорът  прекалено ясен – докато колегите там защитават позициите си на министри, ние предпочетохме да защитаваме хората. Разделителната линия е  отношението към Бойко Борисов и управлението му, което не извърши нито една дясна реформа. С неистови усилия успяхме да прокараме през НС  законът за “хранителната банка и “лустрационните текстове , въпреки съпротивата и на част от депутатите в ГЕРБ. Хората искат справедливост и за нея никога никога не късно – по-добре закъсняла справедливост, отколкото никаква. Двамата с Мартин Димитров внесохме повече питания към правителството на Борисов, отколкото цалата група от 40 човека на БСП  и не вярвайте, когато г-жа Нинова говори, че те са били единствената опозиция на правителството. По делата ще ни познете. Още утре ще внеса питане към новия Областен управител г-жа Шошева ще се разпореди ли да бъде свален опасният с конструкцията си надпис над сградата на администрацията “Слава на… ”

“Нашите усилия са съсредоточени в създаването на  нормален климат за развитие на малкия и средния бизнес, на семейните фирми, а големият ни приоритет е промяна на съдебната на съдебната система в България. Всичко тов е включено в публикуваната програма на Нова Република” – сподели още Петър Славов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme