Иван Костов:„Ситуацията в страната е много тежка. България е в политическата криза”

Силно обичан или силно мразен, обожествяван от свои, или сатанизиран от врагове, но когато  се появи на екрана, Иван Костов заковава вниманието на мнозина – доказателство,  че е политик от друга величина и няма реална алтернатива тук в България. Особено в дясно. Знам, че няма да се върне в политиката, но има начин дясното да използва огромния му интелектуален потенциал. Трябва някои, попаднали случайно, или  или назначени  в политиката, просто да намерят формулата.  Другият вариант е да бъдем управлявани от примитивни комунисти, които лъжат, че са десни, и да наблюдаваме как бавно но сигурно държавата катастрофира.

Какво всъщност много важно ни каза Костов:

“Националната сигурност на България е пробита :” Русия и Турция се намесиха в изборите. Руската пропаганда бе споделена от много политически формации по време на предизборната кампания.”

“Проблемът е, че в България дясно-център има струпване на дясно-либерални формации, а либерална доктрина в момента е в тежка криза в Европа и фалира в Съединените щати. И войната в момента е кой ще ги замени”.

“Коалиция между БСП и ГЕРБ означава цялостна трансформация в страната, която никой няма да допусне.”

И докато всички – социални медии, журналисти и политолози –  се  упражняваха  по темата :”Какво каза Иван Костов”, най-адекватният анализ направи кварталният ни политолог бай Жоро – Американеца: “Ако оня банкянски Нарцис има малко мозък в главата си, ей сега ще запали моторетката до Драгалевци. Да потропа на едни порти и на колене да моли Бачо Иван да спасява работата, щото без него сме в канавката.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme