Антон Тодоров: Няма друг президент в света, който да нарича страната си блато!

Но Радев няма нищо против всеки месец да получава по десет бона заплата от това “блато”, казва политологът

Антон Тодоров

 

Политологът Антон Тодоров избухна във фейсбук отново с критичен коментар към президента Румен Радев. Повод за реакцията му е вчерашното изявление на държавния глава пред студентите в Пловдив.
„Помогнете ми, защото от вчера прерових купища енциклопедии, справочници, други книги, сайтове, но НЕ ОТКРИХ президент на някоя друга страна да я нарече в прав текст БЛАТО! Румен Радев го направи вчера пред студенти в Пловдивския университет! КАЗА В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БЛАТО! Румен Радев е ЕДИНСТВЕНИЯТ президент, който обижда страната и нацията си по най-вулгарен и безпардонен начин. Многократно! Безсрамно! По най-отвратителен начин!” Тодоров припомня на Радев, че това блато и тази блатна нация му дават по 10 бона на месец, за да бъдат обиждани по най-отвратителния начин.
„Това блато и тази блатна нация даваха по 400 лв. на музата му преди няколко години, отгоре върху другите пари, които тя получаваше по договора си с ВВС, докато нейният възлюблен не реши, че тя трябва да има и друг договор и още пари. Чудя  се как е възможно досега нито един политик, медия, вечните критикари и протестъри или пък който и да е българин, да не са казали нито дума по този чутовен национален скандал!”, пита политологът.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme