Скандал в ефир: Георги Коритаров гони от предаването си Иван Генов

Георги Коритаров и Иван ГеновГеорги Коритаров и Иван Генов

Георги Коритаров и бившият член на БСП Иван Генов влязоха в остър спор, в който на няколко пъти журналистът помоли събеседника си да напусне “Свободна зона” по ТВ Европа. Генов не се трогна и не си тръгна, очевидно очаквайки да го изведат насила, както се махат комунисти от властта.

Коритаров припомни, че Симеон Сакскобургготски е нарекъл “промити мозъци” всички, които не са уважили паметта на баща му цар Борис III. Водещият попита защо БСП не е отговорила на царя, мълчи и не защитава антифашистите. Това отключи кутията на Пандора. “Изграждате образа на ТВ Европа на антинационална телевизия”, констатира Генов, който мълча като комунист на разпит на въпроса на Коритаров защо БСП не отвърна на Сакскобургготски.

“Не ви ли е срам, че вашата бивша партия не защити антифашизма?!”, попита журналистът. Генов отговори, че го било срам от водещи като Коритаров. “Като ви е срам, вдигайте си багажа и вън! Дошли сте тук с калните си съветски ботуши! Махайте се, вън, вън! Няма да говорим за Казахстан!Ще говорим за вашата предателска партия, наречена “Руска мафия” с лидер жена, която е взимала пари от руския шпионаж в България”, избухна Коритаров.

Той отговори на госта си, който се опита да намеси темата с имотите: “Експлоатирате простотията на хората, взимате най-битови неща, правите кампания и се радвате, че срещу вас няма образовани хора. Махайте се от тук! Комунист! Човек, който искаше да остави договор със Съветския съюз! Какво ми се хилите? Нещастник! Вие стигнахте дъното на лицемерието”.

Източник: https://www.faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme