Румен Петков до недъгавите на “Позитано” 20: Технолъжата се обгради с фабрика за простащини

Една потна гола празна глава се нуждае от трибуна и ако от мен зависи, всеки ден ще бъде на екран

Румен ПетковРумен Петков

Румен Петков изпрати отворено писмо до БСП. Лидерът на АБВ се обърна към бившите си съпартийци с “недъгавите ентусиасти”. Петков сравнява хората около Корнелия Нинова с гръцки хор, който говори от нейно име “простащини и вулгарни лъжи”.

Вижте пълния текст на писмото, което изпрати Румен Петков: 

ДО
РЪКОВОДСТВОТО НА БСП
И НЕДЪГАВИТЕ ЕНТУСИАСТИ
НА „ПОЗИТАНО“ 20

КОПИЕ ДО
ВСИЧКИ ПОЧТЕНИ ГРАЖДАНИ

ОТВОРЕНО ПИСМО

През последните дни политическата простащина и вулгарните лъжи взеха връх. В гръцкия хор запяха в разсипан синхрон ярки представители на съвкуплението между омраза и неграмотност. Давам няколко бързи примера в тази посока:

ТЕХНОлъжата не е политика и откраднатото от ТЕХНО… в минало време, не може да бъде развивано днес. За следващия в нестройния гръцки хор: Фабриката за простащини и вулгарни лъжи може да говори чрез нейната уста. Познавайки я недостатъчно отблизо, за мое щастие, за времето на 17-годишния си професионален опит можеше да прави с устата си и по-интересни за част от обществото неща. Една потна гола празна глава се нуждае от трибуна и ако от мен зависи, всеки ден ще бъде на екран. На път за Юпитер, оставането му в Карлуково ще бъде изключително полезно за него, парламента и обществото.
И в общия кръг от участници в пасивния гръцки хор всички, които не споменавам, не бива да разчитат на прекалено напредналата ми възраст и доброто ми чувство към наши общи близки и приятели, част от които не са между нас.

РУМЕН ПЕТКОВ, ИЛИ ПРОСТО РУМЕН

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme