Разобличиха Путин как общува с “простия народ” – подставени лица обикалят с него из Русия

В руските социални мрежи се тиражират няколко снимки на русия президент Владимир Путин “сред народа” – с рибари на Север, с руски селяни на църква на Рождество.

Хората на снимките, обаче са едни и същи, а “Радио Свобода” дори е открило тяхната истинска самоличност, както и професиите им.Една от версиите е, че това са хора от службите, които охраняват Путин, както и, че страхът за живота му е толкова силен, че до него не се допускат “истински” хора, а снимките са за целите на пропагандата.

Това се потвърждава и от снимката на “рибарката”, която предано гледа Путин в очите. Както става ясно от разследването на “Свобода” това е Лариса Сергухина, заместник-генерален директор на “Еврохимсервис”. Пак тя е “кръстница” на подводницата “Великий Новгород” и е заснета как разбива бутилка шампанско в борда и.

8.jpg

9.jpg

Тук обаче, Сергухина, заедно с още няколко от “обикновените руски хора” споделя трапеза с Путин, а на следващата пие чай с Путин и Медведев.

10.jpg

На тази снимка пък наблюдателни рибари отбелязват, че рибката на дъното не е езерна, както и часовника, който дори да не е истински, е доста скъпа реплика.

4.jpg

“Не съм изненадан, че Путин пътува навсякъде с “рибарите си”, изненадвам се от това, че руският народ продължава да вярва, че това наистина са рибари”, коментира Дмитрий Гололобов, а Андрей Малгин пише:
“Интересното е, че дори сред тях Путин е в бронежилетка, съдейки по издутината на дрехите му”.

Други коментират, че най-вероятно и булките на Червения площад, които “спонтанно” наобиколиха Путин и си направиха селфи с него са пропаганда.

7.jpg

Опозиционерът Алексей Навални коментира измамата така:

“Всичко е изградено върху лъжа. И даже путинската “рибарка” от снимката (тя е ту в лодката, ту в храма) е местна лелка, заработваща от държавни поръчки по корупционни схеми.

Източник: http://www.faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme