Румен Радев развали поредния празник с траурни речи от скрина на БСП

Президентът описа като просяци военните ни

Румен РадевРумен Радев

Президентът Румен Радев изнесе поздравителна реч, която може да се сравни с новогодишните му слова, в които говори като на траурно шествие. Той описа военните ни като последните бедняци. Вместо да поздрави бившите си колеги, държавният глава отново заговори като лидер на опозицията и за това, в колко бедна държава живеем. Той не пропусна да захапе правителството и да се държи като първи лидер на опозицията. Радев отново намекна, че не ни трябват американски самолети, а да се помисли за Грипените. Словата му, които се лееха в центъра на София, за пореден път напомниха опорните точки, извадени от скрина на опозицията БСП.

“Последните десетилетия войската преживя всякакви експерименти – недоимък, съкращения и политическо високомерие, но винаги оцеляваше, защото хората с пагони осъзнават мисията си”. Това каза президентът Румен Радев на пл. „Александър I Батенберг“ по повод Деня на храбростта и празника на Българската армия.

„Малко са държавите, съхранили своето име, вяра и език през многовековни превратности и изпитания. Ако днес България е една от тях, то е защото нашият народ е изпитал и осъзнал необходимостта от единството на меч, дух и слово. Затова на днешния светъл християнски празник – Гергьовден, нашият народ отдава своето признание към своите войни и отбелязва Деня на храбростта и празника на Българската армия. Летописите пазят безчет победи на войската ни в защита на нашия народ, националното единство и независимост“, каза държавният глава. По думите му и в най-тежките дни на изпитания, когато други са бягали от отговорност, българският войник е бил последната саможертвена преграда в защита. За българина армията винаги е била символ на чест и храброст“, допълни президентът.

Източник: https://www.faktor.bg

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme