Симов изплю камъчето: Рано или късно ще докараме Борисов до оставка

Александър Симов

Аз смятам, че БСП засега си изпълнява сравнително добре медийните задачи, но смятам, че трябва да включим още медийни лица. С медиите трябва да се действа екстремно- хвърляш някого в дълбокото и иска или не, той се научава да плува. Важното е да имаш какво да кажеш. Аз съм медиен секретар от една седмица. Корнелия Нинова знае кога да чува, когато темите са идейни. БСП има чуваемост на различното мнение, независимо какво се говори. Там може да се води диалог, когато той се случва по правилния начин. Това коментира по Канал 3 депутатът от БСП Александър Симов, който мина и за едно от остриетата на социалистите.

Не е начина да вървиш и да говориш от наранена душа. БСП се зарече да бъде алтернатива на ГЕРБ. Никъде не съм чул Корнелия Нинова да каже, че иска да стане премиер. Рано или късно ще доведем Бойко Борисов до оставка. Напоследък българското анализаторско пространство тъне в дълбини, които не разбирам. Бойко Борисов се опитва да наложи над всички ни един инфантилен сюжет. Дали случайно има и 15%, които да вярват, че той е лицето на справедливостта, направи своето предположение червеният депутат.

БСП си има своите проблеми, но не мога да приема факта да не се занимаваме с Бойко Борисов. Ние можем да разкажем последните 2 години като една поредица от скандали. БСП не успя да спечели Европейските избори. Въпросът е, че Корнелия Нинова успява да даде отпор на Бойко Борисов, независимо дали го признават или не, категоричен беше Симов.

Смятам, че заради стилът Борисов, България продължава да е в това положение. Не смятам, че него го избират хората, а тяхната партийна структура и техните семейства. ГЕРБ не са представителство на българския народ, високопарно декларира Симов.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme