С кампанията срещу Ф-16 ясно се видя, че на гащите на един „натовски офицер” е щампована путилъчка

Д-р Любомир Канов

Радешетков ще се опита да играе с вето, евентуално да осуетява нещата преди ваканцията, разчитайки на минималната преднина в гласове в полза на Ф-16 в НС. Червените са на щурм последен, но може би някой несъветски негов съветник ще му подскаже, че с тази кампания срещу Ф-16 прекалено явно показват путилъчката си щампована върху гарнизонното бельо в гащите на “натовския офицер”.

И двата случая на пръв поглед е добре, защото в единият ще се финализира бързо договорът и ще се приключи темата, а в другия – ще бъдат

свалени псевдонатовските гащи на фалшивеца

Има обаче един риск, а той е да се бави указът до някакъв неопределен срок с цел да се провали контракта, а Америка спазва контрактите си стриктно и ще го денонсира, ако не се спази уговорката. Ако пРезидентът успее да осуети сделката като се скрие под клаузата, че няма определен срок в който да наложи вето и влезе в режим “нито да-нито не”, тоест не е наложено вето, но и ратификация няма, тогава рашетките имат някакъв шанс да провалят сделката и това да се потопи в хаотичния предизборен джангър, минавайки под “радара” на общественото внимание. Достоен маньовър за Миг-29. Приземяване с пльосване по корем. Да го запомнят градските “десни”, които са гласували за него, щото Цецка била недостатъчно харизматична.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme