Зловещо – „русофилията“ превръща националното предателство в идеал

Иван Сотиров

В петък в предаването „Панорама“ по Българската национална телевизия секретарят на движение „Русофили“ Юрий Борисов, буквално се подигра със зрителите, с българските институции и службите за сигурност, както и с европейските ни и натовски партньори при нямото и на моменти съчувственото отношение от страна на другите присъстващи в студиото. Ако това поведение остане безнаказано ние трябва да приемем, че

нашата държава вече не съществува

Според Юрий Борисов „Проектът „България“ е нещо много безобидно, което се опитват да го превърнат в някакво зловещо намерение. Това е една мозъчна атака и си поставяме въпроса – с какво трябва да разполагаме за да влияем сериозно върху общественото мнение, защото ние имаме какво да кажем на обществото, ние имаме нашите идеи, ние искаме да се борим за тези идеи да имат много привърженици.“ Борисов добави, че дори имали и идеята за създаване на банка, която обаче не видял в този вариани, който му предоставили, но го имал в къщи и покани ДАНС да дойдели да поровят заедно! „Русофилите“ били за България в Европа, но били против участието на страната ни в НАТО!

„Безобидната“ идея заложена в проект „България“ е да се прехвърлят от страната ни активи за милиарди на приближеният до Путин олигарх Константин Малофеев, за който в Европейският съюз, САЩ, Канада и Украйна смятат, че е спонсорирал анексията на Крим и сепаратистите в Донбас, защото българската държава с нейната сила щяла да пречи на владеенето и ползването на тези активи. Може би трябва да изчакаме да окупират страната ни като Крим и чак тогава службите да започнат да действат!

И около черната дата за народа ни 9 септември, и около шпионския скандал с „русофилите“ се наслушахме на

сълзливи истории за „идеализма“ на комунистите и „русофилите“

Ефирът беше залят от сърцераздирателен плач за това, че е посегнато на тяхно свещено право да сеят този свой „идеализъм“. Все едно ние нямаме богатия исторически опит с комунистическия „идеализъм“, който винаги се увенчава с взривяване на църкви, масови убийства, предателства в полза на чужда държава и чужди окупации. У нас „русофилията“ се е превърнала в доходен бизнес за една шайка търговци с българския национален интерес, които рекламират националното предателство в полза на Кремъл като идеализъм и християнска добродетел. Нека да не забравяме, че и Хитлер и Гьобелс са били големи „идеалисти“, дори са се самозапалили със семействата си, когато рухва техният идеал за хилядолетен „Трети Райх“! С какво вярвщите в „Третия Райх“ са по-малко идеалисти от вярващите в „Третия Рим“?

Съгласно чл. 108, ал. 1 от Наказателния кодекс на Република България „Който проповядва фашистка или друга антидемократична идеология или насилствено изменяне на установения от Конституцията на Република България обществен и държавен строй, се наказва с лишаване от свобода до три години или с глоба до пет хиляди лева.“ Нима има съществена разлика между антидемократичните нацистка идеология в Германия през 30-те и 40-те години на миналия век, чиято крайна цел беше постигане на „Трети Райх“, и съвременният прокремълски нацизъм с

крайна цел Москва „Трети Рим“

Нима партньорството с човек като Константин Малофеев, който още през юли 2014 г. е вкаран в “черен списък” с 8 бизнесмени и политици, на които ЕС наложи забрана за влизане и чиито активи на европейска територия бяха замразени, именно заради действия от негова страна целящи извършването на преврат или други подривни действия на територията на други страни, не представлява съставомерно деяние по Наказателния кодекс?

Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme