Гуцанов: Ако БСП не спечели изборите, единственото решение е реална оставка на Корнелия

Щом кандидатите са регистрирани в ОИК те отговарят на изискванията. Това не са кандидатите, които бяха излъчени от градската конференция на БСП. Това беше причината 20 от 157-те делегата на конференцията да се оттеглят”, започна интервюто си в предаването “Беновска пита” на Канал 3, членът на БСП-Варна Борислав Гуцанов.

“Нинова е дала пълномощно на някого да ги внесе. Говори се, че новият любимец на Нинова е Иван Иванов, член на БСП от 2 години. Той е подредил листата на общински съветници. Той беше общински съветник преди. Дори и решението на националният съвет не е спазено. От един абсурд отиваме на следващия. В БСП сме на път да има паралелна партия със задкулисни политики и неясен център. Питах г-жа Нинова да коментира, че трябва да борим ГЕРБ, но губим избори след избори”, сподели Гуцанов.

“Дано не съм прав и да спечелим изборите, но ако не се случи, смятам, че единственото решение е реална оставка от председателя, а не след 2 седмици „извинявайте, не разбрахте, не съм си дал оставката”, заяви членът на БСП-Варна.

“Трябва да направим всичко възможно за доброто представяне на БСП на тези избори, но при 3-та поредна загуба трябва да се направи нещо. Смисълът е да променяме държавата с нашите действия и политика. Ако не спечелим, друг път не виждам”, коментира Борислав Гуцанов.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme