Добрина Чешмеджиева към публиката на “Референдум”: Моля ви, помогнете ми да спрем Сидеров!

Юлиян Ангелов от ВМРО и Волен Сидеров скандализираха “Референдум” тази вечер.

Депутатът от ВМРО възрази срещу участието на Сидеров в дискусията за местните избори, в която бяха поканени шефове на предизборните щабове, а лидерът на “Атака” се явява и кандидат-кмет на София. Двамата не спираха да хвърлят един срещу друг реплики, а водещата Добрина Чешмеджиева не успяваше да им отнеме думата. Сидеров не спираше да напада Юлиян Ангелов и Каракачанов, като заяви, че ДПС управлява чрез ВМРО и че Ангел Джамбазки води гей парада.

“Г-н Сидеров, имате си телевизия, това е националната телевизия. Това е срамен разговор в ефира на нашето предаване”, успя да каже Чешмеджиева.

“Защо го правите това шоу тогава – кой какво щял да направи. Ами те крадат, вие ще ги питате какво ще направят след изборите. Каракачанов открадна милиард и половина от българския народ и ги даде на Америка”, заяви Сидеров, опитвайки се да провали “Референдум”.

“Моля ви, помогнете ми да спрат”, се обърна Чешмеджиева към публиката.

Накрая с треперещ глас Чешмеджиева обяви, че микрофонът му е изключен, но въпреки това Сидеров остана на мястото си и продължаваше да проваля предаването. Водещата извика охраната, за да го извадят от предаването. Това не се случи.

Започнаха да хвърчат реплики и от страна на публиката, фен на Сидеров. “Моля ви да не говорим на “Ма”, това е съвсем пък обидно. Срамота!”, отвърна Чешмеджиева.

“И в предаването, и в политиката времето ви изтече”, опита да сложи точка Юлиян Ангелов. “Той не знае кой номер му е бюлетината.”

В крайна сметка, в студиото се появи жандармерия. Двамата служители на реда не се наложи да се намесват, а водещата прекъсна предаването.

Държавната телевизия пусна от научно-популярните филми на Дойче Веле, с които запълва програмата в извънредни ситуации.

Минути по-късно разговорът продължи и с няколко думи останалите участници в дебата просто закриха предаването.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme