Манолова включи и Горанов в битката за кмет на София

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова се заяде отново с Владислав Горанов.

Бившата омбудсманка още не може да му прости, че ѝ спря служебния транспорт. “Няма да крия, че имам добри приятелски отношения с таксиметровите шофьори, особено, и това няма да го скрия, след като финансовият министър Владислав Горанов ми взе служебния автомобил, често ползвам таксиметрови услуги, така че съм наясно с проблемите на шофьорите”, заяви пред “Фокус” Манолова.

“Днес се отзовах на поканата за среща като кандидат за кмет, да чуя още веднъж от техните организации, от синдикални такива, от различни таксиметрови компании техните проблеми и техните искания. И, разбира се, поех конкретни ангажименти. Например един проблем, който са ми споделяли и за чието съществуване аз лично съм се убедила, е начинът, по който се определят и разполагат таксиметровите стоянки. Те са удобни очевидно за Столична община и за движението, но не са удобни за шофьорите и за гражданите. Така че обещах, че заедно ще определяме местата на стоянките.

Обещах също така, че паякът ще спре да вдига таксиметрови автомобили, които са на стоянките, и които изчакват за няколко минути. Проблем е с битовите условия на тези хора. Те нямат даже тоалетни, които да ползват. Така че нормално е да оставиш колата и да мръднеш някъде.

Всъщност от паяка се оплакват и столичани, от това, че няма никакъв толеранс дори от няколко минути, направо ти слагат скоби и ти прибират колата – нещо, което трябва да се промени. Всъщност паякът съществува, за да подкрепя спазването на правилата, а не да тероризира гражданите. Така че и там ще има корекции в дейността на ЦГМ”, каза още Манолова.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme