Десислава Атанасова: “Екобомбите” на Нинова са като лъжите на Таско, Манолова и “разкритията” на Йончева

Десислава Атанасова

Депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова коментира във Фейсбук изказванията на Корнелия Нинова, че в “Разград цъка екологична бомба”.

Бившият здравен министър припомни за случаи, в които социалисти са уличавани в подмяна на истината и сравни примерите с поведението на “червената” лидерка.

“Още помня среднощните постове на Таско за замърсената вода на София – оказа се пълна лъжа.

Помня лъжите на Мая Манолова и Кирил Добрев, които твърдяха, че ще бъдат отнети жилищата на всички, които участват в националната програма за саниране.

Помня и Елена Йончева и всичките й “разкрития”. ЛЪЖИ, ЛЪЖИ, ЛЪЖИ” И като споменах думата лъжа, някак си логично е да спомена и Нинова, която вчера е избълвала поредната такава. Корнелия казала, че в Разград “цъка екологична бомба”.

Госпожо, нека Ви разясня, тъй като идвате в Разград само за час и само преди избори. Миналата година община Разград изготви работен проект за изграждане на 3-та клетка на депото за отпадъци. Стойността му е 5,5 мл. лв., – средства, които ги има по партидата от отчисленията в РИОСВ на общината. Предстои обявяване на поръчки за изграждането.

Едновременно с това беше извършено геодезическо заснемане на съществуващото депо, което показа, че в него има капацитет за депониране за още 2 години – до 2021 г.

Така, че твърденията Ви са плоска лъжа. Ясно е, че преди избори и след лов се лъже най-много, но при вас май е без оглед на периода.

Изборите, ще минат след 22 дни, но нарицателното Ви име ще остане завинаги”, написа в социалната мрежа Атанасова

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme