Шефът на пресцентъра на МО с путинистки пропагандни клишета: Соросоидите са ме набедили

Путинистки пропагандни клишета, извади в студиото на “Лице в Лице” на Би Ти директорът на пресцентъра на Министерството на отбраната Александър Урумов, за когото се твърди, че е бил част от лицата, които са пускали слухове, че ще се отнемат деца направо от училищата в Сливен и Ямбол.

Той използва любимата дъвка на кремълската информационна война – “соросоидите” и НПО-тата – “враг на националната държава”. И най-интересното е, че сам си вярва на приказките, дори не се усеща колко много за него разкриват те.

Как изобщо е възможно такъв човек да прекрачи прага на МО?

“Разговарях с министър Каракачанов и го уверих, че нямам нищо общо с истерията в Сливен. Пак ще повторя, че никъде не съм видял да бъде споменато името ми. Не знам откъде се появи то, след като то не е споменато в Министерски съвет и официалната версия. Соросоидните кръгове загубиха милиони заради неприемането на Истанбулската конвенция. Това не се забравя. Само едно от соросоидните НПО-та, ако беше приета конвенцията, щеше да увеличи бюджета си от 40 000 лева на над един милион лева. Това обяснява много неща. Тези соросоидни кръгове работят срещу традиционното семейство от мъж и жена. Скандалът в Сливен може да има и нещо общо с предстоящите местни избори. Националната стратегия за детето бе оттеглена след много мъдрото и добре обмислено решение на министър-председателя. Факт е, че сред хората имаше притеснения. Всички трябва да работим за това хората да бъдат успокоени”, заяви Урумов.

“Аз съм писател и драматург. Публична личност съм. Във Фейсбук бях особено активен по време на дебатите за Истанбулската конвенция. Министър Каракачанов разбра за нея от мен. Аз бях първият човек, който постави проблема с конвенцията в публичното пространство. Още тогава заявих, че този документ е противоконституционен. Аз съм убеден християнин. Вярвам в Исус Христос. Да, посещавам протестантска църква. Учениците трябва да бъдат в училище. Това е категорично мое мнение. Така съм възпитавал и децата си – учение и работа”, разкри той.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme