60-годишната БНТ поразена от антиевропейски и антиамерикански изяви

Антон Антонов

И този път в предаването „Денят с Георги Любенов“ БНТ, отново ни зашемети с прекалени дози – антиевропеизъм и антиамериканизъм, чрез поредните събеседници на Любенов. Първо, това беше наципатриота Андрей Слабаков от ВМРО, сега очевидно изкарващ заплатата си, в Европарламента, усилено пушейки.

Тезата на Слабаков беше антиевропейска с богати примери, колко всичко там

в Европа е безсмислено,

особено в европарламента, после прескочи на Балканите и в Турция, където реши да въведе ред…

Последва го маститият журналист от близкото минало и днес червен депутат Тома Томов, който в присъщия си превзет стил, набързо ни очерта „близкото“ бъдеще на България с реализацията на АЕЦ Белене и естествено руските енергийни потоци, като средство, чрез което ние

ще станем силни и независими, от свиваща се Европа и особено от Америка,

като наблегна здраво на антиамериканизма…

В действителност, и Слабаков, и Томов с нищо не изненадаха изтормозеният български зрител, но агресията им, идваше малко в повече, за празнуващата своята 60-годишнина БНТ. Наистина, останалите частни олигархични телевизии от доста време акцентират антиевропейски и антиевроатланитически, което никак не е случайно, вероятно заради обвързаните им финанси с кремълските им събратя. Но напоследък, и така наречената „обществена телевизия“ се включва доста активно в антиевропейския и антиамерикански хора, което стана видно и днес!

До кога ли ще продължи, тази родна

„хибридна“ атака, заложена от Кремъл?

Крайно, време е, след онези 45 лагерни и още 30 безпаметни години, да си кажем думата с действия! И да разчистим червения обор, за да продължим!

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme