Кольо Парамов: Каракачанов да подаде оставка като военен министър, никой не е унижавал така страната ни

Войводата стъпва на американска земя

„Красимир Каракачанов стана срам за България. Той дори не знае, че е военен министър. С един удар Каракачанов унищожи 140-годишната военна история на Третата българска държава. За къде е тръгнал с тези куфари, след като очевидно е объркал адреса за Америка“.

Това заяви пред Faktor.bg финансистът Кольо Парамов по повод посещението на делегацията ни в САЩ и скандалните кадри на Каракачанов, който при посрещането слиза с куфар и торби от самолета.

„Красимир Каракачанов се представи като най-долния нашенски емигрант, който злепостави България. Преди 101 г. ген. Вазов възвиси страната ни, а днес военният министър я унизи издъно. Никой на този пост досега не е унижавал държавата ни като Красимир Каракачанов и за това той трябва да си подаде оставката. Това е наглост, нещо непознато, което в България не е разрешено и позволено. Наглостта за България на този човек е незаменима. Тя не се вписва в нашата нова българска история. Отивай си, Каракачанов, защото ни посрами – веднага и скоротечно си давай оставката, без обяснения!“, казва още Парамов.

paramov_koliu_resized

Кольо Парамов

Източник: Faktor.bg 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme