Кирил Добрев със стряскащо изказване, доволен, че в ареста е влязъл министър, осигуряващ подкрепа на десния електорат

“Вотът на недоверие мина успешно, преди да е влязъл в зала”- така коментира зам.-председателят на БСП Кирил Добрев пред членове и симпатизанти в Гълъбово, разпитите на министъра на околната среда Нено Димов и бившия областен управител на Перник Ирена Соколова.

“Арестите днес доказват правотата на този вот на недоверие, за който сме обвинявани, че не бил държавнически подход. Нека припомня, че фигури като Димов осигуряват подкрепа на правителството сред традиционния десен електорат”, коментира още Добрев. Тази констатация обаче прозвуча многозначително и дори заплашително към десните избиратели.

Според него евентуалната оставка на Нено Димов няма да разреши проблемите в сектора, които са натрупвани с години. “Такава оставка трябваше да е факт още през 2017-та година. Сега вече е само като коментар под линия. Хуманитарната криза в Перник е снимка на некомпетентността на управляващите на национално, но и на местно ниво, защото тук не говорим само за министър, а и за кмет, областен управител, началник на ВиК” – допълни още Кирил Добрев.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme