Татяна Дончева: Не знам някой да е правил друго с НСО, освен да е карал служителите й да купуват айряни

“Силата на УБО навремето е била, че стопанисва едно голямо имущество и упражнява пълен контрол върху хората от властта. Т.е., веднага се донася на когото трябва какво сте направили и къде сте били, в какви отношения сте с децата и жена си, ходите ли пиян и т.н. Да, България трябва да има служба за охрана, защото винаги ще идват чужди държавни глави.

Но защо толкова години ни се навира, че трябва да се охраняват Ахмед Доган и Делян Пеевски и това да е работа на НСО? Аз не знам някой, който да е правил нещо друго с охраната си, освен да я праща да му купува кисело мляко от магазина. Какви са тези глупости? Защо трябва да ни извиват ръцете? Как така никоя частна фирма не била толкова добра, че да не може да охранява Ахмед Доган?”, попита Татяна Дончева пред ТВ+.

„Има кризи и кризи. И правителството на Жан Виденов можеше да спаси кризата, но когато валутата се срина, вече нищо не можеше да се направи. Дори и с валутен борд. И в момента не знаем какво ни очаква. 6 месеца преди това ние не знаехме, че ще имаме криза при Жан Виденов”, каза още Дончева.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme