COVID-19 показа – комунистите в целия свят са еднакви, носят един ген – съветски

Неяснотата около китайския вирус внася смут, но с течение на времето учените ще открият каква е загадката. Само че трябва време. Разбира се, ако комунистическото правителство на Китай, както всяко комунистическо управление, не беше прикрило информацията, която щеше да злепостави партията-хранителка и любимка, можеше този процес да започне известно време по-рано, коментира в ефира на БНТ бившият здравен министър и анестезиолог д-р Мирослав Ненков.

Еднакви са комунистите в целия свят. Един ген – съветски – носят. Еднакви са. Само че сега с този ген на коронавируса не им държи, не им излязоха сметките. Аз лично не се обръщам срещу китайците. Това не е ново мое мнение. Китай се управлява от комунистически, мракобесен съветски режим. Целият така наречен демократичен свят, вперил алчен поглед в парите, изнесе в евтиния Китай производства и всякакви неща и се оказва, че едни роби на Китайската комунистическа партия, които работят за без пари, едни хубави, трудолюбиви хорица, произвеждат всичко, от което светът има нужда.

И ние на този фон помагаме на Китай, той ни е много симпатичен, ама какво сатана? Няма маски, няма респиратори… Тръмп бил шокиран, че 96 процента от антибиотиците се произвеждали в Китай. Боже, не мога да повярвам! Защо целият демократичен свят подпомага един мракобесен режим? После: олеле, крият, олеле – комунисти са. Ами комунисти са. Те са еднакви в целия свят.

Попитан дали е чул някой виц за коронавируса, той отговори: Никой не смее да каже. Прокуратурата и политиците следят. Това е ефектът на пеперудата: Един китаец изял един прилеп и разказал играта на целия свят.

Източник: Faktor.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Синьо © 2016 Tyxo.bg 

counter Frontier Theme